Loopbaan portretten

Wat zijn jouw antwoorden op de volgende vragen?

Wat is mijn grootste succeservaring?

Waar speelde ik mee als kind?

Welke droom ligt al jaren op de plank?

Als ik je beste vriend(in) (of een klant) zou bellen en zou vragen wat jou uniek maakt. Wat zeggen ze dan over jou (of over de organisatie)?

Wat raak je kwijt als je je baan verliest? 

Waar ga je van stralen?

Het verloop van je eigen loopbaan bepalen

Mijn hele leven stel ik al vragen. In de afgelopen drie jaar heb ik ongeveer vijftig portretten gemaakt. Dus heel veel vragen gesteld. Over loopbanen, organisaties, netwerken en levens. Ik doe wat ik het liefste doe: vragen stellen en schrijven. Mensen vertellen mij over keuzes, drijfveren, talenten, trots, schaamte en plezier. In de antwoorden wordt de rode draad zichtbaar. Bij de portretten draait het om de regie over je eigen leven (loopbaan) hebben. Want als je jouw verhaal onder ogen komt, mag je zelf bepalen hoe de afloop is.

Wanneer een loopbaan (organisatie of netwerk) portret?

Het loopbaanportret markeert een belangrijk moment. Het is vaak een kantelpunt waarbij je weet, voelt of wilt dat er wat gaat veranderen. Het moment kan zijn de start van een nieuwe baan of het afscheid van een organisatie, een jubileum, als onderdeel van een coachtraject, als je een opleiding hebt afgerond of juist gaat starten, als je gaat solliciteren of als je met pensioen gaat. Het kan ook zijn dat je als organisatie je bezieling wilt vastleggen voor op je website, in je jaarverslag of in het personeelsblad. Dat je jouw medewerkers in hun kracht wilt zetten, wilt inspireren of wilt helpen verbinden met hun collega’s, je producten of je diensten. Dat kan in een organisatieportret.

Ben je benieuwd naar je eigen loopbaanverhaal? Naar jullie organisatieverhaal?

In een gesprek van twee uur stel ik vragen en zet ik je aan het denken. Met jouw antwoorden maak ik het loopbaanportret. Een vormgever maakt het visueel. Binnen één maand hangt er aan jouw muur een ingelijst loopbaanportret. Heb je een aantal printjes om vol trots te delen met de mensen om je heen. En heb je de mogelijkheid om op je website te laten zien wie je écht bent.
Wil je een organisatieportret dan kan ik in gesprek met managers, medewerkers en klanten om zo het organisatieverhaal te vertellen.

Ik ontmoet je graag.

Beukenlaan 13

6862 HR OOSTERBEEK

anke@burowerkendemens.nl

+31(0)6 46 19 46 24

Privacy statement

Algemene voorwaarden

BTW nr. NL001919396B45